Biscuiții Pilates

Deoarece noi credem că sănătatea fiecăruia ţine în primul rând de responsabilitatea individuală, împreună cu echipa Prospero venim cu un nou produs din gama „Mănâncă sănătos, trăieşte sănătos”, menit să vă ajute în alegerea sau dezvoltarea unei alimentaţii inteligente (bazată pe produse cu ingrediente naturale, fără amelioratori, conservanţi sau coloranţi, produse realizate artizanal cu maia naturală, ale căror procese de producţie respectă fermentarea naturală): biscuiţii Pilates.

Biscuiţii Pilates sunt realizaţi cu maia naturală de secară, nu conţin amelioratori, conservanţi sau coloranţi. De asemenea important, nu conţin zahăr. Sunt realizaţi din făină integrală de grâu şi de secară şi sunt bogaţi în seminţe de in si seminţe de floarea soarelui, contribuind la un aport consistent de vitamine, minerale şi fibre.

Aportul de fibre: făinurile integrale şi seminţele de in.

Făinurile integrale de grâu şi de secară sunt măcinate pe pietre de moară, după o metodă traditională. Seminţele de in contribuie la detoxifierea colonului fără agresivitate. Combinaţia de fibre din fâinurile integrale şi din seminţele de in stimulează tranzitul intestinal şi ajută la curăţarea sistemului digestiv. Maiaua de secară face ca produsul să fie şi mai uşor digerabil, ajută la absorbţia mineralelor şi vitaminelor şi previne balonarea.

Acizi graşi esenţiali

Seminţele de floarea soarelui sunt o sursă bogată de acizi graşi esenţiali omega 3 şi omega 6. Aceşti acizi sunt vitali pentru sănătatea organismului şi cum nu pot fi sintetizaţi de organismul uman ei trebuie luaţi din alimentaţie. Omega 3 şi 6 sunt necesari pentru regenerarea celulelor sănătoase şi protejează împotriva bolilor cardiace.

Mix de vitamine şi de minerale

Seminţele de floarea soarelui conţin vitaminele A, B, D, E, K şi mineralele calciu, fier şi zinc. Vitamina E “ colaborează” cu acizii graşi esenţiali pentru o extra protecţie împotriva bolilor de inima. Ele detoxifică organismul, ajutând în special la eliminarea metalelor grele. Sănătatea începe cu alegerile simple. Haideţi să învăţăm împreună.